Actorul George Mihăiță : Actorul George Mihăiţă, implicat într-un accident în ... / George mihăiță, depistat cu o alcoolemie de 1,05mg/l în seara zilei de 30 iunie.

Actorul George Mihăiță : Actorul George Mihăiţă, implicat într-un accident în ... / George mihăiță, depistat cu o alcoolemie de 1,05mg/l în seara zilei de 30 iunie.. Bărbatul a rămas fără permis de conducere pentru o perioadă de 90 de zile. Cunoscutul actor george mihăiță este cercetat de poliţie, după ce a provocat un accident de circulaţie pe un bulevard din capitală. Fratele marelui actor a făcut câteva declarații despre incidentul în care a fost implicat george mihăiță. George mihăiță, beat la volan. În jurul orei 21.20, actorul george mihăiță, 72 de ani, care se deplasa cu mașina pe.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest la fața locului, iar rezultatul a fost de 1.05 mg/l. A scăpat nevătămat însă pagubele sunt destul de serioase. Actorul george mihăiță a produs un accident în capitală miercuri seara. Codul rutier din românia spune că alcoolemia de până la.40mg/litru alcool pur în aerul expirat se sancționează cu … Cunoscut actor de teatru si film, nascut pe 23 septembrie 1948, in moreni / dambovita, a absolvit institutul de arta teatrala si

VIDEO Actorul George Mihăiță, implicat întrun accident ...
VIDEO Actorul George Mihăiță, implicat întrun accident ... from www.ziaruldeiasi.ro
Actorul a rămas fără permis de conducere pentru o perioadă de 90 de zile. George mihăiță, depistat cu o alcoolemie de 1,05mg/l în seara zilei de 30 iunie. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest la fața locului, iar rezultatul a fost de 1.05 mg/l. Actorul a fost testat de angajați ai poliției rutiere după ce a provocat un accident. Din primele cercetări a reieșit că george mihăiță avea. El a provocat pagube serioase după ce a avariat o mașină oprită și a pătruns în refugiul. Codul rutier din românia spune că alcoolemia de până la.40mg/litru alcool pur în aerul expirat se sancționează cu … Cunoscut actor de teatru si film, nascut pe 23 septembrie 1948, in moreni / dambovita, a absolvit institutul de arta teatrala si

A intrat în coliziune cu alt autoturism sursele g4media.ro spun că actorul george mihăiță a fost prins la volan cu o alcoolemie de 1,05 mg/l în aerul expirat.

A scăpat nevătămat însă pagubele sunt destul de serioase. Din fericire, directorul teatrului de comedie nu a fost rănit și, deși ambulanța a fost chemată la fața locului, el nu a necesitat îngrijiri și a refuzat transportul la spital. Drept urmare, polițiștii au deschis un dosar penal pe numele lui george mihăiță. Miercuri seară, george mihăiță, directorul teatrului de comedie, a produs un accident grav de circulație, în sectorul 3. Actorul george mihăiță a făcut accident. În jurul orei 21.20, actorul george mihăiță, 72 de ani, care se deplasa cu mașina pe bulevardul basarabia, a pierdut controlul volanului și a izbit violent o dubă. George mihăiță, beat la volan. Fratele marelui actor a făcut câteva declarații despre incidentul în care a fost implicat george mihăiță. Actorul george mihăiță a produs un accident în capitală miercuri seara. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest la fața locului, iar rezultatul a fost de 1.05 mg/l. Actorul george mihăiță este autorul unui accident de mașină. George mihăiță a făcut accident în capitală. Cunoscutul actor se afla seara trecută, în jurul orei 21.00, la volanul unui autovehicul pe bulevardul basarabia din bucurești.

Fratele marelui actor a făcut câteva declarații despre incidentul în care a fost implicat george mihăiță. Actorul a fost testat de angajați ai poliției rutiere după ce a provocat un accident. Din primele cercetări a reieșit că george mihăiță avea. George mihăiță, depistat cu o alcoolemie de 1,05mg/l în seara zilei de 30 iunie. Polițiștii brigăzii rutiere au stabilit că, miercuri noaptea, în jurul orei 21.20, un șofer în vârstă de 72 de ani, care se deplasa pe bd.

George Mihăiță, accident rutier în Capitală. Actorul avea ...
George Mihăiță, accident rutier în Capitală. Actorul avea ... from olt-alert.ro
Bărbatul a rămas fără permis de conducere pentru o perioadă de 90 de zile. În urma controlului făcut de polițiști, actorul de 72 de ani avea alcoolemie uriașă în sânge, 1,05mg/l, și a fost dus la iml. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest la fața locului, iar rezultatul a fost de 1.05 mg/l. El a provocat pagube serioase după ce a avariat o mașină oprită și a pătruns în refugiul. Polițiștii brigăzii rutiere au stabilit că, miercuri noaptea, în jurul orei 21.20, un șofer în vârstă de 72 de ani, care se deplasa pe bd. Actorul a fost dus la iml pentru recoltarea probelor biologice. A scăpat nevătămat însă pagubele sunt destul de serioase. Actorul george mihăiță a produs un accident în capitală miercuri seara.

Miercuri seară, george mihăiță, directorul teatrului de comedie, a produs un accident grav de circulație, în sectorul 3.

George mihăiță a produs un accident în capitală în cursul serii de miercuri. Miercuri seară, george mihăiță, directorul teatrului de comedie, a produs un accident grav de circulație, în sectorul 3. 23 septembrie 1948 , moreni , județul dâmbovița ) este un actor român de film , radio , televiziune , scenă și voce. Fratele marelui actor a făcut câteva declarații despre incidentul în care a fost implicat george mihăiță. Actorul a produs un accident în bucurești. Actorul a fost dus la iml pentru recoltarea probelor biologice. Polițiștii brigăzii rutiere au stabilit că, miercuri noaptea, în jurul orei 21.20, un șofer în vârstă de 72 de ani, care se deplasa pe bd. George mihăiță a făcut accident în capitală. Din primele cercetări a reieșit că george mihăiță avea alcoolemie destul de mare. În urma controlului făcut de polițiști, actorul de 72 de ani avea alcoolemie uriașă în sânge, 1,05mg/l, și a fost dus la iml. A intrat în coliziune cu alt autoturism sursele g4media.ro spun că actorul george mihăiță a fost prins la volan cu o alcoolemie de 1,05 mg/l în aerul expirat. Actorul a fost prins la volan cu alcoolemie 1,05 mg/l în aerul expirat. Cunoscutul actor se afla seara trecută, în jurul orei 21.00, la volanul unui autovehicul pe bulevardul basarabia din bucurești.

A intrat în coliziune cu alt autoturism sursele g4media.ro spun că actorul george mihăiță a fost prins la volan cu o alcoolemie de 1,05 mg/l în aerul expirat. În jurul orei 21.20, actorul george mihăiță, 72 de ani, care se deplasa cu mașina pe bulevardul basarabia, a pierdut controlul volanului și a izbit violent o dubă. George mihăiță, în vârstă de 72 de ani, a fost protagonistul unui accident rutier. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest la fața locului, iar rezultatul a fost de 1.05 mg/l. Verificarea cu aparatul etilotest a relevat o alcoolemie de 1,05 mg/l.

Actorul George Mihăiță, prins la volan cu alcoolemie. A ...
Actorul George Mihăiță, prins la volan cu alcoolemie. A ... from images.capital.ro
Cunoscutul actor se afla seara trecută, în jurul orei 21.00, la volanul unui autovehicul pe bulevardul basarabia din bucurești. Miercuri seară, george mihăiță, directorul teatrului de comedie, a produs un accident grav de circulație, în sectorul 3. Actorul a fost testat de angajați ai poliției rutiere după ce a provocat un accident. În jurul orei 21.20, actorul george mihăiță, 72 de ani, care se deplasa cu mașina pe. Actorul a produs un accident în bucurești. George mihăiță, beat la volan. George mihăiță a fost protagonistul unui accident rutier, miercuri seara, în bucurești. A scăpat nevătămat însă pagubele sunt destul de serioase.

23 septembrie 1948 , moreni , județul dâmbovița ) este un actor român de film , radio , televiziune , scenă și voce.

Actorul a fost testat de angajați ai poliției rutiere după ce a provocat un accident. Actorul a fost prins la volan cu alcoolemie 1,05 mg/l în aerul expirat. Cunoscut actor de teatru si film, nascut pe 23 septembrie 1948, in moreni / dambovita, a absolvit institutul de arta teatrala si Acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind: În jurul orei 21.20, actorul george mihăiță, 72 de ani, care se deplasa cu mașina pe. Cunoscutul actor george mihăiță este cercetat de poliţie, după ce a provocat un accident de circulaţie pe un bulevard din capitală. George mihăiță a produs un accident în capitală în cursul serii de miercuri. Actorul george mihăiță a produs un accident în capitală miercuri seara. George mihăiță a făcut accident în capitală. Codul rutier din românia spune că alcoolemia de până la.40mg/litru alcool pur în aerul expirat se sancționează cu … Verificarea cu aparatul etilotest a relevat o alcoolemie de 1,05 mg/l. George mihăiță, beat la volan. Din fericire, directorul teatrului de comedie nu a fost rănit și, deși ambulanța a fost chemată la fața locului, el nu a necesitat îngrijiri și a refuzat transportul la spital.